Nyt Soi - Now Playing: Loading...

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Enää ei ryömitä - tehotreeni 'kuntonatsin' johdolla!

Perjantai lähti käyntiin aamulla Ruskon Liikussa Kuntokoutsi Veskun komennossa. Eilen oli edellinen salikerta, joka sisälsi tunnin repimiset crosstrainerilla. Kimmolla on vieläkin korkean intensiteetin harjoitus eli HIIT tekemättä tällä viikolla, ja syitä skippaamiseen tuntui löytyvän. ;)Lihaskuntotreeni sujui tuttuun reippaaseen tahtiin "kuntonatsin" johdatuksella, kuten Vesku itseään nimitti pitäessään treenissä kaksikon sykkeet koholla ja palautumiset riittävän lyhyinä. Tämä toimi sillä kyykyt olivat syvempiä ja T-tangolla humpattiin reippaammin kuin omilla harjoituskerroilla.

Punnerruksiin Vesku puuttui tällä kertaa blogin innoittamana. Petrillä liike on syvempi, vaikka loppupäässä maha ottaa vastaan. Kimmolla on omasta mielestään liian pitkät kädet, jotta punnerrukseen saisi lisää syvyyttä.

Viimeinen rutistus, joka sisältää enemmän kehon hallintaa, sujui puuskuttaen naama punaisena kohtalaisesti. Kimmon tyylinä on vetää liikkeet nopeasti alta pois, kun taas Petri keskittyy enemmän liikesarjoihin, jolloin suoriutuminen on Kimmoa hitaampaa, mutta tietysti ainakin Petrin omasta mielestä paljon tehokkaampaa.

Vesku sanoi treenin jälkeen, että hyvältä näyttää. Petri ei tosin ollut ihan varma, että kenen treeniä kommentti koski. Vieressä oli nimittäin mm. sitä kauniimpaa sukupuolta huomattavasti paremman näköistä treeniä vetämässä. Vesku kommentoi Kimmon ja Petrin treeniä kuitenkin positiivisesti; kaksikko ei enää ryömi salilla kuten alussa. Ryömimisestä on siis päästy jo konttausasteelle - toivottavasti tämä ei ennakoi Vapun sujumista.

Petri valmistautui iltapäivälähetyksen kahvitaukoon hyvin, tuoden tuoreita äidin leipomia munkkeja koko Sea FM Radion tiimille. Vappuun valmistautuminen alkakoon!

Sea FM Radion perjantain iltapäiväohjelma tänään Kimmon ja Petrin juontamana klo 14-18. Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz sekä seafm.fiTervetuloa taajuuksillemme! :)

Tsekkaa myös Kuntokoutsi Vesku Vehkaperän vinkit ja blogi osoitteessa kuntokoutsi.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti