Nyt Soi - Now Playing: Loading...

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Mämminpolttelua, perseilyä ja Truman Showta

Pääsiäinen pitkine pyhineen laittoi Kimmon ja Petrin aikataulut ja ruokavalion sekaisin, mutta saliohjelmaa noudatettiin tunnollisesti. Syöpöttelystä ja ehkä pienestä juopottelustakin huolimatta pääsiäisen pyhiin mahtui pari treenikertaa.Sunnuntaina miehet pääsivät kokeilemaan Kaakkurin Liikussa HIIT-treeniä, joka saikin sykkeet kohdilleen. Kimmolla pääsiäisen syömingit ja juomingit muistutteli itsestään eikä tämä harjoitus ollut ensimmäinen valinta - kiitos närästyksen.

Petrin HIIT-sykekäppyrää

Maanantaina suuntana oli jälleen Kaakkurin Liikku ja ohjelmassa oli lihastreeni, jossa vielä kummitteli pääsiäisen ajan mämmit, suklaat ja oluset. Ruokavaliolla tuntuu olevan suora yhteys treenin sujumiseen - kas kummaa ;)


Tänään ohjelmassa piti olla jälleen HIIT, mutta Kimmo halusi hoitaa päiväjärjestyksestä viikon toisen lihaskuntotreenin. Askelkyykyt alkavat sujumaan ilman horjumisia ja treeni sujui reippaasti.

Juontajakaksikko ei ole huomannut Alasintien Liikussa samanlaista niveltä T-tangolle, jotka löytyvät Kaakkurista ja Ruskosta. Vesku olikin vinkannut, että levypainoa voi käyttää nivelenä.


Alataljavedon kaverina treenissä on punnerrukset, joita tuli tällä kertaa mukavasti vaikka etunojapunnerrukset eivät ole juontajakaksikon varsinainen suokkari. Kummallakin on lisäksi oma tyyli. Kimmo rytkyttää punnerrukset niin, että edes maha ei osu mattoon, jolloin lihaksissa säilyy koko ajan vastus päällä. Petri puolestaan antaa maharöllykän rötkähtää mattoon, josta koko kroppa nousee jälleen ylös. Vesku ei ole vielä puuttunut tähän, joten kumpikin jatkaa tyylillään.

Kimmo lepäilee

Viimeinen liikesarja vei jälleen mehut tehokkaasti molemmilta, vaikka lankku ei ehkä ollut vieläkään lankku. Jalkojen ojennukset lankussa, polkupyöräpunnerrukset ja haarahypyt lankussa saivat paidat märäksi ja hengityksen ahtaalle.

Petri perseilee, kun pitäisi lankuttaa


Lihastreeni saa myös sykkeet kohdilleen.Kimmolle tuli "Truman Show" -fiilis pukuhuoneessa, kun tuntui, että koko sali tyhjeni yhtäaikaa kamppeita vaihtamaan. Pahimman ruuhkan purkauduttua Kimmokin uskaltautui suihkuun huuhtomaan enimmät hiet kropasta.

Kimmo ja Petri jälleen äänessä perjantaina klo 14-18 Sea FM Radion taajuuksilla: Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz, Rovaniemi 98,3 MHz ja seafm.fi.

Kuntokoutsi Vesku Vehkaperä luotsaa Kimmoa ja Petriä läpi kuntohaasteen. Käy tsekkaamassa Veskun vinkit ja blogi osoitteessa kuntokoutsi.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti