Nyt Soi - Now Playing: Loading...

torstai 13. huhtikuuta 2017

Pääsiäispunnerrukset Veskun tahdittamana

Kimmo oli menossa Ruskon Liikkuun pari tuntia liian aikaisin ja odotteli Petriä kärsimättömänä, kun tätä ei näkynyt. Veskun kanssa treeniajaksi oli sovittu klo 11, mitä Kimmo ei tietenkään ollut merkannut ylös. Petrin syy kuulemma, kun ei ollut illalla muistuttanut asiasta. ;)

Askelkyykkyä eteen kierrolla lisäpainon kera

Pienen lämmittelyn jälkeen uudistunut treeniohjelma käytiin läpi Veskun komennuksessa. Askelkyykky meni rytmikkäästi tahdissa lähes oikein, mitä nyt Vesku joutui puuttumaan asentoon - homma ei mennyt ihan suoraselkäisesti. Myös askeleen pituutta piti säätää pidemmäksi, jotta teho tuntuisi oikeassa paikassa.

Petri kyykkää ja pystypunnertaa T-tangolla


Kiertoliike sekä  kyykky + pystypunnerrus T-tangolla olisi pitänyt tehdä peräkkäisinä liikkeinä, jotta niistä tulisi riittävä teho. Kimmo ja Petri menivät tässä metsään, kun vaihtoivat vuoroa heti kiertoliikkeen jälkeen. Täytyy ehdottomasti mainita, että Petri sai Veskulta harvinaista palautetta; kiertoliike sujui hyvin - PAREMMIN kuin Kimmolla. :D

Kimmo kuitenkin pisti paremmaksi etunojapunnerruksissa seuraavassa liikesarjassa, joten ehkä äskeistä ei Petrin kannata hirveästi tuulettaa. Etunojapunnerruksille oli kaverina alataljavetoa, johon Vesku tietysti lisäsi vastusta, kun oli liian helpon näköistä.

Lankkua haarahypyillä


Paras oli tietysti viimeisenä eli vuorossa oli hikirutistus, joka sisältää lankkua lonkan ojennuksilla ja haarahypyilä sekä pyöräilyrutistuksia. Kimmo halusi tähän vielä lisätehoa vaikka jo alussa meinasi molemmilla henki loppua. Vesku asetteli painon kummankin alaselälle - kiitos Kimmon vitsailun. Lisätehoa toi myös jumppapallon puolikas, jonka kanssa sai tasapainoilla.

Petri perse pystyssä yrittää päästä lankuttamaan


Sykkeet oli vaihteeksi kohdillaan - ainakin Petrillä.

Petrin sykekäppyrä. Klikkaa suuremmaksi.


Juontajakaksikolla oli ennen treeniä vähän veto pois jälleen kerran, mutta tällä treenillä sai energiat takaisin käyttöön.

Pääsiäisen viettoon kuuluu ainakin yksi salikerta HIIT-treenin parissa.

Kuvista kiitokset Veskulle!

Sea FM Radion perjantain iltapäiväohjelma jälleen ensi viikolla. Tiësto aloittaa tuttuun tapaan elektronisen tanssimusiikin kattauksen perjantaina klo 21 - tietysti yksinoikeudella Suomessa Sea FM Radiossa. Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz, Rovaniemi 98,3 MHz ja seafm.fi

Kuntokoutsi Vesku Vehkaperän vinkit liikkumiseen ja blogin löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti