Nyt Soi - Now Playing: Loading...

torstai 6. huhtikuuta 2017

Hikistä punnerrusta lavat rutisten Veskun johdolla - Treeniohjelman päivitys

Aurinkoinen torstaiaamu alkoi Ruskon Liikussa pienellä alkulämmittelyllä soutulaitteella. Kimmo toivoi jo, että Vesku olisi unohtanut tapaamisen, kun häntä ei näkynyt alkulämmittelyn alkupuolella. Vesku kuitenkin asteli paikalle sovittuun aikaan uuden saliohjelman kanssa.

Kimmo kiskoo alataljaa ja Petri punnertaa


Uusi ohjelma sisältää tasapainoa ja kropan koordinaatiokykyä vaativia liikkeitä. Askelkyykyt eteen kierrolla lisäpainon kera vaati Kimmolta ja Petriltä jo vähän enemmän keskittymiskykyä. Kimmolla treeni kulki kirjaimellisesti eteenpäin, kun palaava jalka jäi aina vähän tukijalan eteen. Petri puolestaan vaistomaisesti varoi polvea vaikka siinä ei ole ollut enää vuosiin mitään varottavaa.

Kiertoliike T-tangolla vaati jälleen lisää keskittymistä, jotta liikerata olisi oikea. Kummallakin tämä liike vaatii treeniä, mutta 20 toistolla 2x viikossa tämä varmasti alkaa sujumaan.
Kauhupuristuksesta tuttu kyykky + pystypunnerrus T-tangolla tuli nyt osaksi treeniohjelmaa.

Alataljavedossa lavat rutisivat, kun kaksikko nyki kapealla kahvalla 35 kg vastusta Veskun tarkkaillessa tilannetta. Mukavana parina tälle liikesarjalle ohjelmassa on etunojapunnerrukset maksimitoistoilla. Juontajakaksikko pusersi ensin miespunnerruksina maksimit ja loput rutistukset väännettiin "tyttöpunnerruksina" eli polvet maassa.

Koko kehon hallintaa kehittäviä lankkuliikkeitä ei oltu nytkään unohdettu. Niitä on ohjelmassa peräti kahta eri tyyppiä eli lankkua lonkan ojennuksilla ja haarahypyillä. Näiden välissä etsitään kadonneita vatsalihaksia pyöräilyrutistuksilla. Näillä saatiinkin mukavasti hiki pintaan kaksikolle eikä henki meinannut tasaantua Veskun haastattelua varten lainkaan. Haastattelu kuunneltavissa myös blogissa lähetyksen jälkeen.

Veskun haastattelun kuulet Kimmon juontamassa perjantailähetyksessä klo 14-18 Sea FM Radion taajuuksilla Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz, Rovaniemi 98,3 MHz ja netissä seafm.fi

Kimmoa ja Petriä luotsaavan kuntokoutsin Veskun vinkit liikkumiseen ja blogin löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi


1 kommentti: