Nyt Soi - Now Playing: Loading...

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Uusi treeniohjelma käytössä - keskittymiskyky koetuksella

Treeni sujui tänään hyvin - ainakin Kimmon ja Petrin mielestä - vaikka aurinko ei tänään paistanutkaan. Vuorossa oli uudistuneen koko kropan kuntosalitreenin läpikäynti itsenäisesti. Kohteena Alasintien Liikku.

Pienen alkulämmittelyn jälkeen oli ensin askelkyykkyjä kierrolla lisäpainon kera. Tasapaino ja liikeratojen sujuvuus oli vielä vähän hakusessa. Keskittymällä homma kuitenkin sujui vaikka kyykky olisi voinut ehkä olla vähän syvempi. Hien kaksikko sai kumminkin pintaan.
Kiertoliike T-tangon kera vaati myös enemmän keskittymistä, jotta liikerata olisi edes lähelle oikea. Tämän parina olisi ollut kyykky ja pystypunnerrus vuorottelevana liikesarjana, mutta nyt juontajaduo keskittyi niin suoritukseen, että nämä tehtiin peräkkäisinä harjoitteina.

Alataljaveto ja etunojapunnerrus eivät herkkua olleet oikein kumpikaan. Etunojapunnerruksissa kumpikin jäi reippaasti siitä maksimista, joka oli viime torstaina Veskun valvovan silmän alla saatu puristettua. Kumpikaan ei keksinyt tähän mitään tekosyytä, vaan homma jatkui viimeiseen harjoitteeseen.

Edessä oli enää pahin. Lankkua lonkan ojennuksilla ja haarahypyllä, joiden välissä puristettiin pyöräilyrutistuksia. Kumpikin tunki varalta paidanhelman housuihin, kun lankku+haarahypyssä helma kummasti valuu paljastaen maharöllykän kun lankussa on kuitenkin perse liian pystyssä. Kolmen setin jälkeen juontajakaksikko joutui pyyhkimään hikeä naamalta sykkeen hipoessa taivaita.

Petrin treenin sykkeet - klikkaa suuremmaksi


Viikon ohjelmaan kuuluu vielä HIIT-puristus, joka lienee edessä jo huomenna, sekä kardio. Torstaina käydään läpi Veskun komennuksessa koko kropan kuntosalitreeni.

Sea FM Radio | Oulu 88,8 MHz | Kemi-Tornio 100,9 MHz | Rovaniemi 98,3 MHz| seafm.fi

Tsekkaa Kuntokoutsi Vesku Vehkaperän vinkit ja blogi osoitteessa kuntokoutsi.fi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti