Nyt Soi - Now Playing: Loading...

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Treeniä sykkeet tapissa

Viikko lähti käyntiin Kimmolla ja Petrillä Alasintien liikussa lihaskuntotreenin merkeissä. Koordinaatio ja keskittymiskyky eivät tunnu kaksikolla kehittyvän, jos tarkastellaan kyykkyä kiertoliikkeen kera. Horjahtelua ja hihittelyä oli jälleen havaittavissa. 
T-tangolle löytyi nivel Alasintien Liikussakin - eivät ole tainneet edes etsiä. Kiertoliikettä varten kuitenkin nivelenä käytössä oli levypaino. Petri meni ehdottamaan painon lisäämistä T-tangon nokkaan, johon Kimmo lopulta suostui. Lisäys oli kuitenkin vain 2,5kg. Alataljaankin lisättiin painoa 5kg verran, mikä tuntuikin viimeisissä toistoissa mukavasti lihaksissa.

Viimeisessä rankimmassa liikesarjassa Kimmo laittoi pikavaihteen päälle, kun Petri puolestaan yritti keskittyä pitämään asennon liikesarjoissa oikeana. Etenkin lankku jalkojen ojennuksilla tuntuu hankalalta Petrille, kun kengät tahtovat luistaa matolla, eikä asento tahdo pysyä oikeana.

Kummallakin menee lankku-liikesarjat perse pystyssä, kun ei oikein vieläkään löydy lihaksia ja koordinaatiota koko kropan hallintaan.

Tiistaina ohjelmassa oli hikijumppaa crosstrainerilla. Kimmo veti tasaisen tunnin treenin, kun Petri puolestasn veti itsensä piippuun HIIT -treenillä. Taisipa minuutin tehojaksot mennä ehkä aavistuksen liiankin tehokkaasti, kun katsoo sykekäppyrää. Petrillä ei kuitenkaan keho piiputtanut, vaan energiaa riitti vielä reilun 30km pyöräilypätkiin päivän mittaan.

Petrin sykekäppyrä HIIT-treenistä. Klikkaa suuremmaksi.

Tänään ohjelmassa on kehonhuoltoa ja välipäivä salilta sekä tehokuntoilulta.

Kimmo ja Petri äänessä perjantaina klo 14-18 Sea FM Radion taajuuksilla Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz sekä tietysti netissä seafm.fi. Virittäydyhän taajuuksillemme! :)

Tsekkaa Kimmoa ja Petriä luotsaavan Kuntokoutsi Veskun vinkit ja blogi osoitteessa kuntokoutsi.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti