Nyt Soi - Now Playing: Loading...

perjantai 5. toukokuuta 2017

Vapun munkkipöhöstä takaisin ruotuun

Vappu toi Kimmolle ja Petrille pienen breikin kuntosalilta - peräti neljä päivää. Viestintä ei tosin vapun jälkeen toiminut, kun kumpikin odotteli toista eri Liikussa, Petri Kaakkurissa ja Kimmo Alasintiellä. Keskiviikon treeni meni sitten itsenäisesti riuhtoen. Petri vetäsi HIIT-harjoituksen ja Kimmo hikoili tasaisesti kardion tahtiin.Torstain osalta viestintä toimi jälleen ja lihaskuntotreenin kaksikko hoiti Kaakkurin Liikussa alta pois. Treeni alkoi soutulaitteella lämmitellen, jota seurasi kyykyt painon kanssa kiertäen. Kropan hallinta ja keskittyminen alkaa kummallakin parantua, kun horjumisia ei enää pahemmin ilmaantunut. T-tangon nokkaan lisättiin jälleen hieman painoa Petrin vaatimuksesta. Kimmo ei heti lämmennyt ajatukselle, mutta suostui kuitenkin. Lopputreeni sujui tuttuun tapaan puuskuttaen ja hikoillen.

Petri oli jopa uskaltautunut käydä mutkan vaa'an päällä viikolla, vaikka takana olikin valpurin juhlintaa. Paino olikin pudonnut mukavasti lähes kilon parin aiemman viikon parinsadan gramman pudotuksien jälkeen. Kimmo haluaa pitää itsensä jännityksessä painonpudotuksen suhteen ja odottelee virallisempaa mittausta haasteen lopussa.

Petrin HIIT sykkeet. Klikkaa suuremmaksi

Tänään perjantaina oli jälleen treeniä edessä, jotta viikon ohjelma saadaan läpi vetästyä. Petri kiusoitteli Kimmoa, että millä tekosyillä tänään saa intervalliharjoituksen skipattua. Kimmo kuitenkin yllätti Petrin ja veti crosstrainerilla HIIT-harjoituksen läpi. Pulssinkin hän sai nousemaan yli 150, mitä ei ole tainnut koko kuntohaasteen aikana tapahtua.Treeniohjelmaan sisältyy kehonhuoltoa ja palautumispäiviäkin. Jokaiseen treeniin sisältyy jumppakepillä liikkuvuusharjoituksia ja venyttelyitä. Yhtenä palautumispäivänä pitäisi tehdä venytyksiä ja kehonhuoltoa. Pitäisi tehdä. Kimmo tunnusti, että ei ole tainnut kovin montaa kertaa muistaa tätä puolta hoitaa. Petri on tietysti lähes tunnollisesti noudattanut ohjelmaa - tai ainakin väittää niin.

Treenit kuntohaasteen osalta jatkuvat vielä pari viikkoa, jonka jälkeen paljastetaan, miten kaksikolla on treenit ja ruokavalio purreet.

Kimmo ja Petri ovat tänään äänessä Sea FM Radion perjantai iltapäivässä klo 14-18. Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz sekä netissä seafm.fi.

Kuntokoutsi Vesku Vehkaperän vinkit liikuntaan ja blogin löydät osoitteesta kuntokoutsi.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti