Nyt Soi - Now Playing: Loading...

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Treeniohjelmaa tiiviissä paketissa

Viikon saliohjelmaa Kimmo ja Petri ovat tiivistäneet loppuviikon reissailun vuoksi. Kimmolla oli maanantaina omat treenit työn parissa ja Petri kävi Kaakkurin Liikussa polkasemassa crosstrainerilla tunnin treenin.Tiistaina oli vuorossa sitten koko kropan kuntosalitreeni. Aurinko paistoi jälleen treenipäivän kunniaksi pilvettömältä taivaalta. Ikkunan ääressä valokeilassa oli aavistuksen lämmin treenata, mutta kroppa ja vireystila yllättivät molemmat positiivisesti.

Kahvakuula- ja käsipainotreenin jälkeen kaksikko veti vatsa- ja selkätreenin yhdellä ylimääräisellä sarjalla energiaa puhkuen ja uhkuen. Treeni sujui kerrankin hyvin ilman turhia kikatteluja tai merkitseviä katseita.
Aurinkoinen keli sai Petrin innostumaan vielä kävelemään Limingantullin Liikusta kotiin. Matkaa kertyi kuutisen kilometriä, mutta vauhti oli hidasta - matkaan meni reipas tunti. Kimmon mielestä tämä oli jo vähän liioittelua treenin jälkeen.

Tänään Kimmo olisi halunnut vetää toisena päivänä putkeen koko kropan kuntosalitreenin, mutta Petri toppuutteli intoa ja edessä oli tunnin kardiot crosstrainerilla ja Kimmolla juoksumatolla.

Tiivistetty ohjelma huipentuu huomenna torstaina jällenekoko kropan kuntosalitreeniin. Perjantaina Sea FM Radion juontajakaksikko on reissussa ja studiossa tuuraa Teija.

Tutustu myös Kimmon ja Petrin personal trainerin Veskun vinkkeihin ja blogiin osoitteessa kuntokoutsi.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti