Nyt Soi - Now Playing: Loading...

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Perustreenistä tuli kauhupuristus - Kuntokoutsin erikoinen puri tehokkaasti

Perjantai-aamu lähti käyntiin Ruskon Liikussa Veskun johdolla heti aamuysiltä. Kimmo ja Petri odottivat Veskun nostavan painoja ja vetävän treenin entistäkin rankemmaksi. Edessä oli kuitenkin ensin puolivälin punnitus.

Kummallakin oli lähtötilanteesta paino pudonnut, mutta ihan ’kilo per viikko’ –vauhtiin ei nyt ylletty. Vyötärönympärys oli kummallakin jonkin verran lyhentynyt, mikä on näkynyt myös tarpeena lyödä vyöhön lisää reikiä sinne lyhyemmälle puolelle.

Treeni lähti käyntiin tuttuun tapaan soutulaitteella lämmitellen. Vesku lupaili virnuillen pientä kuntokoutsin ylläriä aamun ohjelmaan. Pienen keppijumpan jälkeen alkoi valjeta, mitä tämä yllätys pitää sisällään.

Ensimmäinen liikepari sisälsi kyykkyä ja vipuvarren päässä olevan painon puskemista ylös. Parina tälle liikkeelle oli lankkukävely - tai mikä oikea nimi onkaan – eli lankku-asennossa kuljettiin sivuttain Veskun pitäessä huolen, että homma ei mennyt perseilyksi vaan kroppa pysyi suorassa.Toisessa liikeparissa pääsi purkamaan höyryjä nyrkkeilyhanskat kourassa säkkiä tökkien (lyöden). Nyrkkeilylle parina oli laatikon yli askellus.Vesku oli huomannut, että tiukan paikan tullen Kimmo ja Petri katsovat toisiaan virne naamalla kuin ”vastanaineet”. Näitä katseita tuli treenin aikana aika monta. Liekö tapa syntynyt perjantain lähetyksiä tehdessä, kun kaikkea ei voi lähetykseen sanoa, vaan pitää viestiä merkitsevillä katseilla. :D

Kolmannessa liikeparissa vuorossa oli vuorikiipeilijä ja askelkyykky. Sea FM:n juontajapari puuskutti ja hikoili rillit huurussa, vaikka Kimmolla ei ole edes rillejä.Neljäs ja viimeinen liikepari sisälsi soutulaitteella täysillä tehoilla minuutin ja burbeeta vastaava määrä. Syketasot olivat aika korkealla ainakin Petrillä, kuten kuvasta näkyy. Mitta-asteikko kuitenkin riitti juuri ja juuri.

Kuvista krediitit Veskulle, joka ehti saada pahimmat puolet näkyviin meistä treenin aikana ;)

Veskun vinkit treeniin ja blogin löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi

Kimmo ja Petri tänään äänessä Sea FM Radion perjantai-iltapäivässä klo 14-18 Oulussa 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz, Rovaniemi 98,3 MHz ja netissä seafm.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti