Nyt Soi - Now Playing: Loading...

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Treenit jatkuu myös hiihtolomaviikolla - Painot jyrkässä nousussa, mutta periksi ei anneta!

Tänään käytiin treeniohjelmaa läpi jälleen Veskun kanssa Ruskon Liikussa. Kimmo oli pirteänä kuin lapamato lyhyeksi jääneiden yöunien jälkeen.

Maanantaina nojailtiin jumppakeppeihin Kaakkurin Liikussa


Kaksikko oli vähän etuajassa, joten he ehtivät tehdä lämmittelyt - tietysti soutulaitteella - ennen kuin Vesku ehti ottaa komennon.

Kimmo ja Petri ovat seuranneet treeniohjelmaa orjallisesti juuri siinä järjestyksessä kuin se paperilla lukee. Nyt kuitenkin Vesku aloitti treenin kahvakuulalla ja käsipainoilla - eli se rankin alkuun. Vesku suosittelikin kokeilemaan eri järjestystä, jotta saadaan vähän vaihtelua rutiineihin.

Kunto on ilmeisesti hitaasti mutta varmasti kohentunut, kun vastuksia ja painoja sai taas lisätä. Kimmo puski läpi apinan raivolla Veskun toppuuttelusta huolimatta. Rintapunnerrukssa tämä oli vähän liikaa Petrille, kun viimeisissä toistoissa Kimmo ja Vesku joutuivat vähän auttamaan, ettei tarvitse antaa periksi. ;) Vesku kuitenkin totesi Petrin liikesarjan olevan tehokkaampi palautuksien vuoksi, joten Petrin ei tarvinnut itkeä epäonnistumista.

Vesku ja Kimmo auttavat Petriä sarjan loppuunviemisessä ;)


"Sitten ketterä pyörähdys selälleen", sanoi Vesku, johon Kimmo totesi: "Ai ketterästi kuin hylkeet". Näin ketterästi kaksikko pyörähteli viimeisessä liikesarjassa selkäliikkeista vatsarutistuksiin.

Molemmat ovat pudottaneet painoaan noin kilon viikossa, mikä ei tosin vielä oikein näy muualla kuin vähän löysemmässä housunvyötärössä ja väljemmässä paidassa. Parin viikon päästä kapuamme jälleen InBody-mittarin päälle, jotta saamme vertailukelpoisen mittapisteen. Kehon koostumusta ei tosin tällä kertaa vielä tutkita, vaan tsekataan elopaino pelkästään.

Käyhän tsekkaamassa myös Veskun blogi ja vinkit osoitteessa kuntokoutsi.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti