Nyt Soi - Now Playing: Loading...

torstai 16. maaliskuuta 2017

Viikon saldona juomapullo vessanpytyssä

Kimmolla oli jälleen työpäivä venähtänyt iltamyöhään keskiviikkona, joten kaksikon aamu alkoi vasta klo 10 Alasintien Liikussa. Viikko on kuitenkin ollut varsin aktiivinen.Maanantai
Viikolla kaksikko on seurannut treeniohjelmaa täsmällisesti. Maanantaina oli vuorossa hikitreeniä. Petri veti itsensä piippuun tunnin treenillä crosstrainerilla ja Kimmo puolestaan testasi niveliensä kestävyyttä juoksumatolla.

Tiistai
Tiistaina oli vuorossa koko kropan kuntosalitreeni, jossa sarjoihin lisättiin toistoja. Sarjojen määrä putosi jälleen kolmeen, mitä nyt pari ensimmäistä liikesarjaa menikin neljällä sarjalla edellisen viikon rutiinilla. Tarkempi ohjelman tutkailu kuitenkin osoitti, että ihan näin rankkaa treeniä ei vielä tälle viikolle ollut ohjelmassa. 3x15 toistoa tuntui mukavasti ympäri kroppaa eikä se kuntotestissä nähty tähtitaivas ollut kovin kaukana. Petri oli syönyt aamiaisen vähän myöhään, ja treeni saikin aikaan kivan närästyksen.Kimmo veti tietysti tiistaina treenin läpi kunnialla, mitä nyt Petri huomautteli vähän liikesarjojen palautuksista. Petri puolestaan viimeisessä rutistuksessa joutui tyytymään kolmen viimeisen liikkeen kanssa nopeaan rytkytykseen, josta Kimmo tietysti muisti huomauttaa. Ehkä kuitenki parempi oli olla puristamatta aamiaista Liikun vihreälle matolle. Siitä olisi varmasti tullut enemmän sanomista. ;)

Torstai
Tänään oli jälleen vuorossa hikijumppaa crosstrainerilla ja juoksumatolla. Petri oli edellisenä päivänä unohtanut pyykätä kamppeet. Hän oli kuitenkin löytänyt kaapin perukoilta pari kokoa pienemmät treenihousut, jotka yllättäin mahtuivat päälle - materiaali kun oli joustavaa. Reisistä pinkeät makkarankuoret eivät kuitenkaan ratkenneet treenin aikana. Valitettavasti tästä ei ole kuvaa, joten voit käyttää mielikuvitusta. ;)

Pukuhuoneessa lähtiessä Petri oli tyhjentämässä juomapullosta vesiä, kun se lipesi sormista. Kohde oli tietysti vessanpytty. Sieltä vanha pitkään palvellut pullo lensi suoraan roskiin. Kivat sille! :D

Nämä hikijumpat alkavat jo sujumaan mukavasti, joten Kimmo ja Petri ovatkin kasvattaneet treenissä käytetyn ajan nyt ohjelman suosittelemaan maksimiin eli tuntiin. Varmaan pidempiäkin treenejä saisi vetää, mutta tälle viikolle pitää vielä yksi koko kropan kuntosalitreeni saada vedettyä kunnialla läpi.

Perjantai (lisätty 17.3.)
Koko kropan kutosalitreeni pyörähti käyntiin Alasintien Liikussa klo 10. Sea FM:n duo aloitti päivän treenin soutulaitteella. Rankimmat liikesarjat olivat vuorossa alkuun, mitkä saivat hien pintaan mukavasti. Kimmolla oli näyttämisenhalua ja teki yhden ylimääräisen sarjan rintaprässissä eikä sitten oikein viimeisiin toistoihin ylätaljassa meinannut riittää voimia.

Tauot sarjojen välillä kellotettiin tarkemmin, joten liian pitkiä palautumisaikoija ei nyt suotu. Siltikin taas jäätiin Veskun valvomasta treenistä jälkeen.

Kimmo ja Petri äänessä Sea FM Radion perjantai-iltapäivässä jälleen huomenna klo 14-18. Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz ja tietysti netissä seafm.fi

Käy tsekkaamassa myös Veskun vinkit liikkumiseen osoitteessa kuntokoutsi.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti