Nyt Soi - Now Playing: Loading...

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Perjantain rankka lihastreeni salilla ja vatsalaukkulihastreeni kiinalaisbuffassa

Kimmon työpäivä venähti yöhön saakka, joten Alasintien Liikun portti pyörähti vasta kymmenen aikoihin aamulla. Vaa'alla käytiin tietysti tänäänkin ihan mielenkiinnosta vaikka Vesku ohjeisti painoa seuraamaan vain kerran viikossa - maksimissaan pari kertaa. Tärkeämpää on seurata kehon koostumuksen muutosta.

Tänään oli jälleen luvassa tiukkaa vääntöä koko kehon kuntosalitreenin muodossa. Kumpikin keskittyi omaan suoritukseen sen verran hyvin, että turhat hihittelyt unohtuivat tällä kertaa.

Loppupätkä kahvakuulan ja käsipainojen kanssa on varsin rankka ja hiki saatiin pintaan jälleen. Kauhistus on edelleen vauhtipunnerrus käsipainoilla, jota seuraa lankku + soutu käsipainoilla. Mehut se vie, mutta ehkä pientä kehittymistä havaittavissa. Kumpikin piti huolen toisen perseestä eli sen, että lankussa ei ole turhaa pyllöttämistä.

Treenin jälkeen kaksikko suuntasi lounaalle, jotta perjantain ohjelman valmisteluihin jäisi aikaa. Ei saanut kertoa kellekään, mutta lounaspaikaksi valikoitui kiinalainen buffa. Energiaa tuli varmasti riittävästi, mutta ravintotiheydessä voi olla toivomisen varaa. ;) Maha tuli täyteen nopeammin kuin yleensä. Ehkä ei syöty koko rahan, mutta kuitenkin koko mahan edestä.

Muistahan kommentoida tuohon alas! :)

Kimmo ja Petri Sea FM:n taajuuksilla tänään perjantain iltapäivälähetyksessä klo 14-18. Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz sekä netissä seafm.fi

Meitä kuntohaasteessa luotsaa Vesku Vehkaperä. Hänen vinkit löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti