Nyt Soi - Now Playing: Loading...

maanantai 27. helmikuuta 2017

Naama kalpeana maanantain treeniin - Tuliko treenistä mitään?

Kimmolla ja Petrillä oli tällä kertaa koordinaatit kohdillaan ja kokovartalon kuntosalitreeni alkoi Alasintien Liikussa yhdeksän aikoihin aamulla.Koordinaatit ja kommunikointi olivat kohdallaan jo lauantaina, jolloin kaksikko kävi treenaamassa hien pintaan peruskestävyystreenissä. Alasintien Liikun crosstrainerit, kuntopyörät ja juoksumatot kestivät kaksikon maha- ja selkäläskien hyllymisen.

Petrillä oli aamulla tänään veto poissa. Kimmon mielestä Petri näytti siltä kuin olisi tulossa sairaaksi. Ehkä kalpeus johtui väliin jääneestä aamiaisesta?

Treeni sujui kuitenkin Veskun laatiman suunnitelman mukaan, vaikka hihittelyä oli jälleen kuultavissa ohjelman rankimmassa osuudessa, joka sisältää vauhtipunnerruksia käsipainoilla ja lankku+soutu käsipainoilla. Alkuosan liikesarjoihin sai jo lisätä vastusta, mutta loppuosa tuntui vielä mukavan rankalta.

Petrin sykealueet treenin aikana
Aiempiin kokovartalon kuntosalitreeneihin verrattuna Petri sykekäppyrä vastaa melkolailla muita treenikertoja. Ainoastaan poltettuja kaloreita tuli tällä kertaa vähemmän. Ehkä miesflunssa vaanii sittenkin nurkan takana?

Seuraava treenikerta on keskiviikkona, jolloin on luvassa jälleen hikisiä hetkiä ja maha- ja selkäläskien hyllymistä. Väliaikatietoa elopainon muutoksistakin on luvassa piakkoin, kun Petri sai viimein hankittua paristot vaakaan.

Veskun kanssa treenataan jälleen ensi viikolla. Veskun vinkit ja blogin löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi

Kuntosalikortin voit tilata Liikulta liikku.fi

Saa kommentoida - emme sensuroi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti