Nyt Soi - Now Playing: Loading...

torstai 9. helmikuuta 2017

Kuntohaaste alkoi!

Kuvassa Vesku, Petri ja Kimmo.
Torstaiaamu 9.2. klo 9.45. Seisoskelemme Kimmon kanssa Kuntokeskus Liikussa Ruskossa ja katselemme ympärillemme. Ihmettelimme ääneen, että mihin sitä oikein on ryhdytty.

Tapaaminen Vesa-Matti "Vesku" Vehkaperän kanssa alkaa jutustelulla ja kerromme kumpikin vähän taustastamme. Olemme molemmat kuntoilleet parikymppisinä ja etsimme syitä ja tekosyitä sille, miksi olemme nyt tällaisia plösöjä, kuten kuvasta näkyy.


Pakkasimme tietysti salikamppeet mukaan, mutta tänään ei vielä treeni alkanut, vaan saimme kotiläksyksi pari paperinivaskaa täytettäväksi.

Esitietolomakkeella kartoitetaan nykyisiä liikuntatottumuksia ja tavoitteita, jotka ovat tietysti aika selvät tässä kohtaa. Toinen paperinivaska on syömisen kartoittamiseen. Ruokapäiväkirjaa täytetään neljältä päivältä.

Homma jatkuukin maanantaina sitten kehonkoostumuksen mittauksella ja kuntotestillä. Vesku kertoi, että kuntotesti on sen verran rankanpuoleinen rääkki, että joissain tilanteissa aiheuttanut oksentelua. Tätä odotellessa!

Kuuntele haastattelu alkukartoituksesta sekä minun ja Kimmon tuntemukset huomenna perjantain lähetyksessä klo 14-18 Sea FM:n taajuuksilla Oulussa 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz ja tietysti netissä www.seafm.fi

Kuuntele alkukartoituksessa tehty haastattelu.

- Petri

2 kommenttia: