Nyt Soi - Now Playing: Loading...

perjantai 17. helmikuuta 2017

Luulot pois heti aamusta

Jälleen kerran, heti aamusta päästiin kuntoilun makuun Ruskon Liikussa. Vesku oli laatinut meille kunto-ohjelman, jonka liikesarjat käytiin läpi yksityiskohtaisesti.Vesku tökki jumppakepakolla löysäilyt pois molemmilta - ja ryhti palasi  (ainakin hetkeksi)!

Lämmittely tehtiin tietysti meidän kummankin 'rakastamalla' soutulaitteella. Rintaprässi ja ylätaljaveto eivät vielä hikeä pahemmin pintaan saaneet.Kumpikin tarttui kahvakuulaan ensimmäistä, mutta ei todellakaan viimeistä kertaa. Homma jatkui käsipainoilla, mihin lisätehoa saatiin lankulla ja käsipainosoudulla. 

Kropan asento ei tahtonut pysyä suorana, vaan kumpikin pyllötti perse pitkällä, kun kehon hallintaan tarvittavia lihaksia ei tahtonut löytyä. Vesku otti tässä kovat otteet käyttöön, ja ojensi jumppakepillä  molempia oikeaan asentoon. Tästä ei jäänyt mustelmia tai edes henkisiä traumoja. :D

Vesku toimi meillä tänään valokuvaajana. Tässä muutama otos kuvauksellisesta juontajakaksikosta.

Treeniohjelma sisältää tehokkaampaa liikuntaa neljänä päivänä viikossa. Lepoa ei saa unohtaa, mutta Vesku tarkensi, että lepo ei tarkoita sohvaperunoitumista, vaan normaalia arkiliikuntaa.

Kokovartalon kuntosalitreeni sisältää sarjoja 3, aluksi 12 toistolla. Hiljalleen kasvatetaan laitteiden painopakkaa alkupainosta. Elopainon muutoksista raportoimme myös, kun homma saadaan kunnolla käyntiin. Vesku tekee meille vielä ruokaohjelman, jota noudattelemme parhaamme mukaan ;)

Muista kuunnella meitä tänään perjantaina klo 14-18 Sea FM:n taajuuksilla Oulussa 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz ja Rovaniemi 98,3 MHz sekä tietysti koko Suomessa seafm.fi.

Veskun vinkit löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti