Nyt Soi - Now Playing: Loading...

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Hurjaa treeniä ja melkoista aliravitsemusta - Kuntokoutsi Vesku: "Millä sä oikein elät?!?"

Keskiviikko lähti käyntiin tuttuun tapaan Ruskon Liikussa Veskun johdolla klo 8.00. Aluksi käytiin läpi vähän ravinto-ohjelmaa, jonka Vesku oli tehnyt ruokapäiväkirjojen pohjalta. Palataan siihen tämän postauksen lopussa.Kimmo ja Petri saivat kunto-ohjelman perjantaina. Lauantaina peruskestävyystreenissä cross trainerit ja juoksumatot saivat kyytiä läskin hyllyessä ylös-alas. Maanantaina puolestaan oli vuorossa koko vartalon kuntosalitreeni. Kaksikko sai katseita osakseen Kaakkurin Liikussa, kun treenin rankin osa sai molemmat hihittelemään huonoa kuntoaan.

Vesku oli pohjustanut palautumispäiviä niin, että ei saisi istuskella liikaa sohvalla. Petrillä oli tästä hieman oma tulkinta: liika istuminen on kielletty, joten täytyy siis makoilla. ;)


Tämän päivän treenissä käytiin vielä kertaalleen läpi koko vartalon kuntosalitreeni. Vesku tarttuikin jo valmiiksi jumppakeppiin valmistautuessaan ohjaamaan jälleen löysät pois. Herran pelko on viisauden alku, joten juontajakaksikko löysikin nopeasti oikeat treeniasennot. Jumppakepille ei pahemmin löytynyt käyttöä muuta kuin liikkuvuusharjoituksessa.

Vesku merkkasi treenipäiväkirjaan muutaman plussan muistuttamaan harjoituspainojen kasvattamisesta, jotta homma ei mene liian kevyeksi seuraavissa treeneissä.
Vesku oli tosiaan käynyt läpi myös ruokapäiväkirjat. Ravintoanalyysi paljasti, että kummatkin syö liian vähän. Myös ruoan laatuun ja ateriarytmiin pitäisi kiinnittää huomiota. Tämän jälkeen kuultiinkin juontajakaksikolta kootut selitykset. Vesku ihmetteli, että millä Kimmo oikein elää. kun yhden päivän energiansaanti oli jäänyt alle 1200 kilokaloriin suosituksen ollessa 2500 kcal molemmille. Kimmo syö mielestään ihan normaalisti.

Laihduttaessa ja treenatessa pitäisi muistaa syödä riittävästi, mutta ei mitään pullamössöä vaan ravintotiheää ruokaa. Muuten elimistö menee säästöliekille ja suklaapatukka sujahtaa suoraan vyötärölle. Kimmo kertoikin, että hänellä on omakohtaista kokemusta tästä. ;)

Veskun vinkit treenaamiseen löydät osoitteesta kuntokoutsi.fi
Jos haluat lähteä meidän kanssa treenaamaan, niin kuntosalikortin voit hankkia tietysti osoitteesta liikku.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti