Nyt Soi - Now Playing: Loading...

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Se oli siinä! Reipas 3 kk kuntorutistus takana - tulokset selvillä.

Kimmo ja Petri ajelivat torstaina hiljaisina kohti Ruskon Liikkua. Kolmen kuukauden rutistus kuntohaasteen merkeissä on lopussa ja edessä enää kuntotesti ja mittaukset.Aurinko vähän pilkahti taivaalla kaksikon astuessa vuorotellen InBody-mittaukseen. Aktiivinen kolme kuukautta näkyi kyllä tuloksissa, mutta molemmat olivat toivoneet suurempaa muutosta. Painoa oli pudonnut molemmilla vain viitisen kiloa. Kimmolla oli lähtenyt 6 kg rasvaa ja kilon verran lihasta kertynyt. Petrin kilot olivat lähteneet rasvasta, nesteestä ja kilon verran lihastakin oli kadonnut. Molempien kehonkoostumus lähtötilanteeseen verrattuna oli parantunut. Vyötärön ympärys oli molemmilla kaventunut 5-6 cm.

Kuntotestissä tehtiin samat rutistukset kuin ensimmäisellä kerralla. Tällä kertaa kaikki liikesarjat sujuivat ilman ensimmäisellä kerralla ilmenneitä ongelmia. Vesku oli tyytyväinen siihen, miten paljon Sea FM:n duolla oli kunto kohentunut. Petri sai parannettua tuloksia huomattavasti verrattuna alkutestiin.

Kuntohaaste on saanut molemmat innostumaan jälleen liikkumisesta eikä tämä todellakaan lopu tähän.

Kiitos Liikku ja Kuntokoutsi Vesku Vehkaperä!

Kimmo ja Petri tänään Sea FM Radion perjantain iltapäivässä klo 14-18. Oulu 88,8 MHz, Kemi-Tornio 100,9 MHz, Rovaniemi 98,3 MHz ja seafm.fi

Käyhän tsekkaamassa Kuntokoutsi Vesku Vehkaperän vinkit liikkumiseen kuntokoutsi.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti